Avui a Els Experiments d’Els Amics, Dani Alegret i Andrés Tosti presenten la Jet Melòdica. S’ha acabat bufar. Per fi la melòdica que funciona xorro.

Què necessitem:

1. Un vas de plàstic

2. Una melòdica

3. Un assecador de mans

Passos: Agafa el vas de plàstic i fes-li un forat al fons. Seguidament posa-hi la boquilla de la melòdica i buscar un assecador de mans. Els dels lavabos són els més potents que hi ha. En un plis plas tindràs una jet mèlòdica feta a casa.

Més coses. Demà dilluns doble crònica del concert de la Pasternak del divendres i el concert d’ahir a Llinars del Vallès.

També recordar-vos que ja estem escalfant motors pel concert de d’aquest proper dimarts les festes de Sant Sebastià del Teatre Principal de Palma (21:00 h). Entrades online aquí i directament a les taquilles del Teatre Principal de Palma de dimarts a dissabtes de 17.30 a 21 h. Qualsevol cosa relacionada amb les entrades podeu trucar al telèfon d’info. del teatre 971 21 96 96.

Apunta’t a la newsletter