Amics,
ja ha saltat la llebre. Internet va ple del nou anunci d’ Estrella Damm – Barça. Com ja sabeu, nosaltres hi hem participat composant la banda sonora i com a actors. Pels Amics l’experiència de participar a l’anunci de la Damm ha estat molt positiva. Era com rodar una pel·lícula en un dia rodejats d’un gran equip de professionals. L’anunci Damm-Barça és ja un referent publicitari: porten 7 anys emocionant a la gent. Ens fa molta il·lusió que l’equip de creatius hagi pensat amb Els Amics. I ens ho van posar fàcil. Ens van dir, “Nois, l’únic que volem és que sigueu tal com sou”. I dit i fet. Per nosaltres ha estat un petit gran salt: del nostres videos del youtube a un spot professional de la Damm. Un spot que ens permet enviar un missatge positiu a l’espectacdor. Un missatge optimista i amb sentiment de país, on parlem de les coses bones que tenim a casa. Aquesta nit s’estrena a televisió a la mitja part del Crackòvia. Esperem de tot cor que us agradi.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NdypDmny50o]

PD: Recordem que seguim esperant les vostres aportacions per a la secció “El meu Bed & Breakfast” amb les vostres experiències amb el disc al llarg d’aquest 2010. Ja en tenim 22!

Salut!

Apunta’t a la newsletter