Amics,
esperem que us hagueu portat molt i molt bé perquè a hores d’ara ja tenim tot el peix venut. Els Reis ja cavalquen cap a casa de cadascun de vosaltres amb regals o carbó (tot depen de com us hagueu portat). Des del grup, no els hi hem demanat res per a nosaltres aquest any (ha anat tot massa bé). Sí que demanem concerts en directe pel gran nombre de bandes que tenim a casa nostre: concerts per tothom i sales habilitades on fer-los. Més música en directe aquest 2011!

1) Avui com que és un dia “màgic” us deixem amb una cosa ben especial. Mentre estàvem composant/gravant el Bed & Breakfast vam començar a fer un “Mapa conceptual” que ens permetés veure quins punts en comú tenien les cançons. Està fet en brut i amb quatre gargots. Si us el pareu a mirar veure que (l’escàner no dona per més i que) hi ha moltes cançons que tenen elements que les uneixen i tot i que a priori no ho sembla- Si cliqueu si us farà més gros. Esperem que us agradi aquest regal de Reis. És un mapa que inicialment el volíem posar al llibret però que al final es va quedar en un calaix. Hem pensat que a algú segur que li faria gràcia fer-hi un cop d’ull.

2) Gent de Mallorca. No feu cas de les infos que diuen que toquem el dia 20 a les Festes de Sant Sebastià. El concert és al dimarts 18 al Teatre Principal de Palma. serà amb Bed & Banda al complet. De seguida que tinguem més info la pengem.

3) Definitivament, les 1000 entrades anticipades de Verges estan exhaurides. La organització en posarà més a la venda el mateix dia del concert a les 22.30 a taquilla.

4) Ja tenim nou persones que han enviat “El meu Bed & Breakfast”. I hi ha coses de tots els colors! Ja veureu. Esperem rebre’n més!

Bona nit i a dormir aviat!

Apunta’t a la newsletter