La dansa de la Mort a Verges!

Amics,
sense comptar el dia del showcase a l’FNAC, aquest dissabte farà 42 dies que no fem concert! Estem amb unes ganes de tornar-hi que ni us ho creurieu. Després de tants i tants dies ho trobes a faltar d’una manera terrible. L’estiu i sobretot el setembre van ser mesos molt i molt intensos per a nosaltres i vam acabar sent i vivint com una família de poble en poble, de furgoneta en furgoneta. Per sort aquesta espera ja s’ha acabat i aquest dissabte tenim concert a Verges compartint escenari amb els Rauxa. L’última experiència per terres gironines va ser el ja mític concert de Girona el dia 20 de novembre… I no volíem acabar la gira sense tornar a venir per aquí. Té pinta que serà un concert guapo. Ja fa dies que veiem molta publicitat de l’organització pel Facebook. Fins i tot han creat un esdeveniment. Hem pogut saber que les entrades als diferents punts de venda s’han venut molt bé, que només en queden a Tallaferro (Partisano) de Girona i que en posaran unes quantes a taquilla el dia abans. O sigui que si voleu venir, no badeu!

Ahir vam saber que els Premis Enderrock de la crítica d’aquest any han anat a parar a Mishima, Sanjosex, Els Pets, Estúpida Erikah, Standstill i Kaulakau. Moltes felicitats a tots ells! A nosaltres l’any passat ens va anar molt bé guanyar-los per donar ressò al Bed & Breakfast. Ah! I us recordeu que encara sou a temps de votar Els Amics de les Arts a les tres categories que participem aquest any. (NOTA: No podeu votar-nos a segons quins llocs perquè tècnicament no hem tret disc nou, el Bed & Breakfast Edició Especial és una Reedició). Ens doneu un cop de mà?

Ja comencem a rebre els primers escrits per participar a “El meu Bed & Breakfast”. Sembla que tindrem blog per dies…!

Gràcies!

Apunta’t a la newsletter