Foto: Glòria Noguer a la cançó d'Armengol (live in Verges)

Amics, aquest dissabte passat vam començar l’any amb el concert de la festa Major de Sant Julià i Santa Bassilissa de Verges. L’ambient es presentava immillorable. Amb entrades anticipades exhaurides i molt bones vibracions a l’aire. Arribem a les 7 de la tarda al pavelló municipal. Descarreguem i mentres els Rauxa acabaven la seva prova anem a fer un croissant de xocolata i un suc de taronja a la fleca de centre ville. La flequera ja ens diu que al poble ja fa dies que es parla del concert. Que ella no podrà venir però que els seus fills, ja granadets, si que hi seran. I ens n’alegrem. Es respira ambient de festa major d’hivern. Després de l’input de sucre tornem al pavelló i comencem les proves de so. Comença en Ramon sonoritzant la bateria, després passem al piano d’en Dani, en Ferran i la seva guitarra, el baix de l’Àlex, l’acústica d’en Joan Enric, el xilo i la melòdica de l’Eduard. Finalment el trio de vents. Calibrem monitor i tot apunt. En Kurti acaba les proves so amb un apassionat:  A sopar nois! I dit i fet. Sortim i per sorpresa nostra veiem molta gent fent cua a fora per adquirir alguna de les 200 entrades que s’havien posat exclusivament a la venda 1 hora abans del concert. Saludem a la gent i anem a sopar tot mirant el partit del Barça. El primer impacte és el fum, o millor dit, la seva absència. Era dels primers locals en els que entràvem en aquest any nou, i per sorpresa nostre no hi havia fum. Una alegria per tots nosaltres, ja que per cantar el fum és fulminador.

Sopem airosos i celebrem el primer gol del Barça. Concentrats anem cap al pavelló. Al cap de 10 minuts de ser a dintre s’obren portes. La pista del pavelló ja fa xup-xup! Tot a punt. A les 23:45 comencem el concert. En Ramon (que feia 12 hores que havia deixat de fumar. Pensareu…potser és una dada irrellevant, però són 12 hores) surt a l’escenari i marca amb palmes els bombos electrònics abans d’arrancar el seu supersolo de Super bon noi. Salta l’Àlex, els vents i nosaltres. És posar el peu a l’escenari i t’enxufes de cop. I sortir i veure que la gent està a tope. S’arranquen a cantar amb nosaltres i el bolo cohete (aquells de parlar poc) es comença a enlairar.

Una bombonera, un polvorí, un estadi de futbol. Us deixem amb aquest fantàstic vídeo amb accent agironat: 4-3-3 live in Verges!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UfU-uMbty-A]

I acabat el concert baixem a signar discos i a xerrar amb la gent que s’havia acostat a la botigueta de la Merch (àlies Montse). Per cert, molta gent ens pregunta a en Ferran, Dani i Eduard on era en Joan Enric. L’home, acabat el concert, va haver d’anar a dormir pitant. Portava 3 dies gravant un curtmetratge i diumenge tenir el remate final. Endavant amb el curt Joan Enric (el nostre director de cine)!

De tornada a Barcelona ens esperava la nostra habitual tertúlia de furgoneta, bromes, acudits i algun cop de cap de son.

Una gran nit! Moltes gràcies a tots per omplir Verges i regalar-nos aquesta fantàstica entrada de l’any nou!

Més coses. Les entrades pel concert del Teatre Principal de Palma del dimarts 18 de gener (Festes de Sant Sebastià) ja es poden adquirir directament a la taquilla del teatre, al telèfon del servicaixa 902 33 22 11 i online aquí.

Què més? Aquest cap de setmana tenim concert a la mítica sala Pasternak de Vic. Serà el darrer concert de la Gira Bed & Breakfast per Osona. Les entrades pel concert les podeu trobar aquí.

I també serem a Llinars del Vallès en el concert solidari per Haití per obtenir fons per reconstruir un orfanat. Entrades anticipades al forn de pa la Riera (Avda. Comas i Masferrer 15, Llinars del Vallès (08450) -tel. 938410818) i a Can Nogueras (C/ Santiago Rusiñol, 21-23de Llinars del Vallès – tel. 938 410 122). Us deixem l’esdeveniment del facebook.

Bon dia a tothom!

Apunta’t a la newsletter