Comença la Recta final de la Gira Bed & Breakfast. Per davant 12 concerts!

Amics, comença el nou any amb concert al pavelló de Verges i amb la bona notícia de que les entrades anticipades ja s’han exhaurit! Avui l’organització posarà entrades a la venda a taquilla una hora abans del concert. Així que estigueu atents. La nit es presenta immillorable!

Com ja us hem dit en el darrer post tenim moltes ganes de tocar avui Verges. Han passat les festes de Nadal i hem aprofitat per fer un petit parón de concerts per assajar a tope, preparar els Palaus i encarar amb molta força l’espectacular recta final de gira. Per davant es presenten 12 concerts. I és que per un músic el millor moment de la setmana és el dia de concert. Sortir allí dalt a tocar i divertir-te i sentir i fer sentir coses a la gent. Aquell dia és quan et carregues de piles a dalt de tot. És com una medicina revitalitzant.

I com que han passat uns dies de festes els nostres amics viatges i exploradors ens han fet arribar els seus viatges en forma de fotografia. Avui us deixem amb la nostra supersecció de Fem un B &B pel Món entrega VII (i ja en portem 7!). Ja sabeu que podeu fer-nos arribar els vostres Bed & Breakfast pel Món al nostre correu amicsdelesarts@gmail.com

Moltes gràcies a tots per participar i compartir amb nosaltres aquests moments.

La Yasmina Capó des de Lyon...la France!!

La Tere i l'Artur ens envien el seu B&B pel Món des del cor d'Etiopia. De fons l'església de Sant Jordi (Lalibela). I eps, l'Artur porta la samarreta d'Els Amics.

El nostre baixista romàntic és un home d'aventura. Ens envia el seu B&B des des d'un cingle català. Força amic!

Clara Pedrosa des de la ciutat eterna, Roma. Ens porta a la taverna dels Amics - "La Taverna degli Amici" a la Piazza Margana. Un raconet apartat dels turistes!

La Iacma aquestes festes ha anat a Jerusalem i s'ha emportat el seu B&B sota el braç!

I la Iacma ens porta en primícia aquests foto del nen que treballa fent de gos a Betlem!

Apunta’t a la newsletter