Ets una noia?

Vols ser la Marta a Palma? Va anima't. Tens una setmana per enviar-nos la teva proposta!

Ets un noi?

Busquen en Jordi de la cançó Bed & Breakfast! Va valents. Tens una setmana!

Voleu fer de Marta i de Jordi a la cançó Bed&Breakfast? Doncs avui comença el tercer concurs 2.0 de Buscant la Marta i aquest cop també l’obrim als valents, als Jordis. Per tant, el rebatejarem amb el nom de Buscant na Marta i en Jordi!

Un ocellet ens ha dit que a Palma a vegades són molt tímids i que ens traguéssim del cap això de fer Martes i Jordis al Teatre Principal, però nosaltres volem trencar aquest míte. Així que si teniu ganes de pujar a cantar la cançó Bed & Breakfast amb nosaltres al concert de les festes de Sant Sebastià 2011 que fem al Teatre Principal de Palma a les 21:00 h el dimarts 18 de gener no ho dubteu. Només heu de seguir aquestes instruccions:

1)  Si ets noia/noi: grava’t cantant el text femení/masculí de la cançó B&B (el text que canta la Marta/Jordi) amb la teva càmara o màquina de fotos. Pots tenir la cançó de fons mentre la cantes i fins hi tots pots cantar-la amb amics.

2) Penja-la al Youtube i envia’ns el link del video a amicsdelesarts@gmail.com

3) Tens temps fins el diumenge 16 de gener a les 22:00 h per presentar la teva proposta. Durant tot el dilluns 17 de gener, començant ja a les dotze de la nit, podreu votar per la vostra Marta i Jordi preferit.  Seran 24 hores de votacions. I el dimarts 18 de gener a mitjanit anunciarem el guanyador i guanyadora que pujaran a cantar.

4) El candidat/candidata escollits vindran a les proves de so amb nosaltres, on assajarem la cançó i llestos.

Quan vam fer el concurs al Privat i a l’Acústica de Figueres va ser molt guapo. Totes les Martes eren genials i va haver-hi molt de fair-play. Recorda, no cal ser un/a gran cantant, només tenir ganes de pujar i passar-ho molt bé.

Va animeu-vos!! Només queda 1 setmana pel concert!

Som-hi Bed & Breakfast!!!!!!!

Els Amics de les Arts a les Festes de Sant Sebastià de Palma (dimarts 18 de gener de 2011)

Per cert, les entrades del concert ja estan a la venda directament a les taquilles del Teatre Principal!

Lloc: Teatre Principal de Palma de Mallorca

Dia: Dimarts 18 de gener (Festes de Sant Sebastià 2011)

Hora: 21:00 h

Preu: 12/16/20 €

Venda anticipada: A partir d’aquest dilluns 10 de gener també trobareu les entrades online a la nostra webvia servicaixa.

PD: I demà la crònica detallada del gran concert d’ahir dissabte a Verges. Si teniu fotos o videos feu-nos-els arribar al nostre correu amicsdelesarts@gmail.com i les publicarem.

Apunta’t a la newsletter