Badalona que venim! (foto: Anna Araus)

Amics, si ahir parlàvem de Mataró (demà diumenge tindreu la crònica del concert) i de que era la tercera vegada que ens hi arribàvem en aquesta gira B &B, Badalona no es queda gens curta.

I és que Badalona també és un gran territori Amics. Un dels primers concerts badalonins va a la Sargantana (un mític i entranyable concerts de principis de gira en un local bombonera). Després va venir l’espectacular concert de la Festa Major (les Festes de Maig) al Parc de cal Arnús, on l’ambient era immillorable: un parc preciós, a la fresca, al pic de la primavera, amb el Barça guanyant la lliga i uns seguidors fantàstics.

I avui, a la recta final de la gira,  tornem en aquesta ciutat que ens cuida i ens estima. El peix està tot venut. El Teatre Principal estarà ple i sabem que serà una nit especial. Badalona que venim!

I arriba el moment del Bed & Kanjis. El videotutorial per cantar al Palau de la Música (dies 6 i 7) el nostre Per Mars i Muntanyes en japonès. Esteu preparats? 9 minuts de videotutorial on us ensenyarem tots els secrets per a cantar la cançó com si fossis un natiu d’Osaka.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yzQE8BcKThY]

Salut i Kanjis!

Apunta’t a la newsletter