Amics,
queden només 36 dies de gira i 37 dies de bloc. Anem a pams. La gira Bed & Breakfast ha estat molt i molt llarga. Des d’aquell 31 d’octubre de 2009 a Calaf fins al 7 de febrer de 2011 al Palau de la Música hauran estat 114 concerts, milers de cançons, la tira de quilòmetres… Una bestiesa que ens ha fet viure un 2010 espectacular, increible, inimaginable. Aquests dies llegíem els vostres posts i ens al·lucinava veure com les cançons són presents en les vostres vides. Sabeu què? Tenim ganes de tornar a fer-ne, de tornar a discutir-nos al local d’assaig per si hi posem aquest acord o aquell, de tornar a escriure lletres en els llocs més inversemblants, d’explicar més històries, d’entrar a l’estudi, de fer un disc molt millor que el Bed & Breakfast. I per això és necessari fer un punt i a part. El dia 8 de febrer publicarem el nostre últim post de la Gira B&B al bloc. (Ooooooh!). Seran les nostres impressions (probablement en calent) del concert del dia 7. L’últim de la gira.

Ens fa pena deixar el blog per un temps però creiem que és la millor manera d’estar per la feina que ens ocuparà a partir del febrer: fer cançons. Això no vol dir que publiquem alguna coseta de tant en tant per treure’ns el cuquet però amb tota seguretat no serà el post pràcticament diari al que estem acostumats.

Necessitem fer-ho. Fer un pas enrera per llavors fer-ne dos (o tres) endavant. Desaparèixer durant un temps per a poder fer un nou disc i per tornar amb més força com més aviat millor.

De totes maneres volem deixar la porta oberta a que ens expliqueu com heu viscut aquesta gira.  A que sigueu vosaltres qui escriviu al bloc d’Els Amics. Ens agradaria saber com heu descobert el grup, les anècdotes que heu viscut en algun concert,  com us heu fet vostra alguna de les cançons, en quins moments el disc us ha acompanyat… Qualsevol cosa que tingui a veure amb el Bed & Breakfast i que tingueu ganes de compartir. El bloc serà (com aquell qui diu) vostre. La secció es dirà El meu Bed & Breakfast i per participar-hi només haureu d’enviar un email (Assumpte: El meu Bed & Breakfast) a amicsdelesarts@gmail.com amb el vostre nom, el títol del post, el text i una fotografia adjunta.  No tingueu pressa per enviar-los, no hi ha cap data límit. Tenim fins el 9 de febrer abans no comencem. En publicarem un cada dia (o cada dos, o cada tres, depèn dels que tinguem).

Bon 2011!

Apunta’t a la newsletter