Amics,
és el que passa els dies de vacances. Un prepara un post per un costat, un altre a 500 km en fa un altre, es creuen, i apareixen el dia que no toca. Però això és el blog d’Els Amics i tot és possible. O sigui que feu un esforç i viatgeu en el temps un dia enrere. El típic viatge en el temps, tampoc cal que feu res estrany. El cas és que en Ferran i l’Eduard van passar el Cap d’Any sense WiFi a un lloc indeterminat de la Franja d’Aragó (bé, ara que ho hem dit ja no és tan indeterminat) i van fer un vídeo el dia 31 per desitjar un bon dia 2 de gener a tothom. Avui és 3 de gener, ja ho sabem. Però no passa res, no?

Inspirat en els musicals sobre gel de la Disney, aquí teniu la nova peça “dancing on ice” d’Els Amics. Després de l’exitassu del ball de Jean-Luc, Els Amics es plantegen nous reptes coreogràfics.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZYvLw1N-Pk8]

Bon dilluns sense fum!

Apunta’t a la newsletter