Un Jean-Luc amb Nassos - Músics amb Nassos - ONG Pallapupes (Foto: Xavi Piera)

I ja tenim aquí el Jean-Luc amb Nassos!

Els Amics de Pallapupes, els pallassos d’hospital, ens acaben de fer arribar el Jean-Luc que vam gravar per la campanya solidària Músics amb Nassos. Com ja sabeu Músics amb Nassos és un projecte que ha reunit un total de 15 grups de l’escena musical catalana que s’han posat el nas vermell amb l’objectiu de difondre la tasca dels pallassos d’hospital a Catalunya.

Així doncs, us deixem amb el video de Jean-Luc – “la tendresa dóna la força”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=p-x3OuvohRw]

I recordeu, el dia 23 de desembre Pallapupes organitza un super concert benèfic amb l’actuació dels grups Sidonie, Gossos, Sanjosex, Anna Roig i l’ombre de ton chien, la Brigada, Samitier, Gentle Music Men, i Carlos Cros y los 400 a la sala Apolo de Barcelona!

I  més coses: la Laia Estebaranz (reportera intrèpida) ens ha fet arribar aquest fantàstic muntatge que ha fet del concert de l’Auditori de Girona del passat 20 de novembre. Gràcies Laia pel video!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oWkxc8pVQ7w]

Apunta’t a la newsletter