Vindreu tots? Foto: Ibai Acevedo

Amics,
1) avui serem a l’FNAC de l’Illa Diagonal. Aquesta tarda a les 19.30 farem un petit showcase de 30 minuts en format acústic per presentar en societat el B&B Edició Especial. Serà una petita repassada a cançons del Castafiore Cabaret i del Bed & Breakfast. Hi sonarà, per exemple, la versió acústica de Jean-Luc.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=p-x3OuvohRw]

És gratuït, esteu tots més que convidats a venir. Després de cantar farem una signada de CDs en condicions (amb una taula, un boli que vagi i tal).
Ens hi veiem?

2) La Botigueta ja va rebre ahir les primeres comandes! Molt bé, molt bé. Tenim el departament d’informàtica treballant a sol i ombra per obrir la versió definitiva amb fotos dels articles i pestanyetes per fer de l’experiència consumista quelcom més enriquidor, fàcil i divertit.

3) A les 4 de la tarda d’avui serem a la Segona Hora de Rac 1. Els amics serem a la Diagonal amb en Xavier Pérez Esquerdo passejant pels carrers de la ciutat, això si, ben abrigats. Si voleu fer una sorpresa a algú i voleu que Els Amics de les Arts i en Xavier es presenti a casa seva per sopresa envieu un correu a lasegonahora@rac1.net o truqueu-los al 902 477 100. (Hauria de ser gent de Barcelona, ja que estarem a la ciutat).

4) Ahir vam ser a TV3 fent l’assaig general de la cançó No Miris Enrere (si la voleu escolar aquí) que hem fet pel Disc de la Marató 2010. La cançó, com ja sabeu la toquem juntament amb l’Ensemble (secció de vents, piano, baix, bateria i guitarra) dirigida per en Vicens Martí.

Des d’aquí agraïr-vos de nou l’haver contribuït i participat amb la Marató d’aquest any comprant el Disc el diumenge passat amb els diaris. Ah, i un ocellet, amb qui vam parlar ahir a la tarda de camí a les proves de so, ens ha dit que s’han venut moooolts discos maratoniants. Tot un èxit!!!

Els Amics de les Arts i l'Ensemble dirigit per en Vicens Martí ahir a les proves de so a l'estudi de la Marató 2010

Els Amics i en Vicens parlant d'un acord ahir a les proves de so de la Marató 2010

Salut i fins aquesta tarda!

Apunta’t a la newsletter