Canelons de Sant Esteve

Després de cagar el tió el 24 a la nit. L’escudella i carn d’olla del dinar de Nadal. Avui farem canelons de Sant Esteve.

Primer Canaló:

Avui a les 11 del matí ens podeu escoltar al programa La primera pedra d’en Jordi Margarit. I per si us el perdeu es repetirà avui mateix a les 7 de la tarda.

Segon canaló:

Els Amics a l'Especial de Nadal del Món a Rac1

Cantant la Nadal de final de festa!

Cantant la Nadala. I eps, en Basté també s'hi va apuntar!

Si us vau perdre el Jean-Luc folky que vam fer al Palau us deixem un vídeo youtube de la cançó (ara l’estem pujant), amb imatges inèdites de la gravació del videoclip. Ser al programa especial de Nadal del Món a Rac1 ens fa especial il·lusió. Retrobar l’equip del Món, assajar amb ells la Nadala uns dies abans, i el dia del concert sortir i disfrutar amb el públic del Món d’un fantàstic dia de festa. Un dia que ja és tradició!

Tercer caneló:

Toadstools ahir en acció. La Montse al Piano. En Quim a la bateria. Dome a la guitarra. Beni al baix. Pau a l'altre guitarra i en Joan Enric d'Els Amics a la veu.

El concert d’ahir a la Cellera d’en Joan Enric amb el seu grup de l’institut, Toadstools, va ser tot un èxit. Vam retrobar antics amics i vam celebrar la nit del 25 plegats xerrant de música.

(I prou, amb tres canelons ja n’hi ha més que prou, que encara queden molts dies)

Bones festes!

Apunta’t a la newsletter