Amics,
avui s’acaba l’any. Ja tenim muntat un soparet i ens hem posat els calçotets vermells per a poder celebrar-ho tal i com marca la tradició. Cava, neules i torrons. El post de cap d’any ja el vam fer ahir. Gràcies a tots pels vostres comentaris. Ens fa feliços veure que les cançons són petites parts de la vostra vida.

Com que s’acaba l’any, farem números. Fa just un any publicàvem això:

Balanç Internetil Els Amics de les Arts 2009.

100.000 visites a la web.
185.565 visites al Myspace

1.661 amics al Myspace.
725 admiradors al Facebook.

Avui actualitzem xifres…

Més d’1.000.000 visites a la web.
944.521 visites al Myspace

3,431 amics al Myspace.
24.269 admiradors al Facebook.

Que maco, no? Hem crescut. I ho hem fet gràcies a vosaltres.  Un cop més us diem gràcies per la vostra fidelitat al blog, als concerts i a tot arreu. El 2010 ha estat fantàstic! Que tingueu una molt bona entrada d’any. Demà comença el 2011 i ja no podem esperar per veure què ens depara…

Us deixem la versió acústica de Dejà-Vú a l’FNAC per a acabar l’any amb bon gust de boca.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8HgUhcLGNrI]

Per molts Beds & Breakfasts!

Apunta’t a la newsletter