L'Home gos troba en Godard

Ahir al vespre abans d’anar a la tele, a l’Ànima, en Joan Costa (director), en Simó (director de fotografia) i la Begoña (la productora), ens van fer un gran regal. Plegats vam fer el primer visionat del videoclip de Jean-Luc i estem super-contents amb el resultat final. Han estat 3 dies de gravació intensos, moltes hores de producció: localitzacions, organitzat l’equip de rodatge, edició, muntatge i finalment ja el tenim aquí. Esperem poder-vos regalar el videoclip abans de que s’acabi l’any. Estigueu atents al bloc perquè els regals, a vegades, arriben de cop.

I com ja hem dit, ahir també vam revisitar l’Ànima en el seu darrer programa de la temporada. Va ser maco torna a trepitjar el plató, saludar a l’equip i xerrar amb en Toni Puntí del que ha representat per nosaltres aquest any 2010.

Ara fa un any, desembre 2009, just quan començàvem la gira Bed & Breakfast vam actuar-hi en directe amb la cançó l’Home que Treballa fent de Gos. Com que era la nostra primera vegada a la tele vam fer un video Amics per ensenyar-vos, de manera furtiva i mimetitzant-nos amb l’entorn, com era per dins.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XvTfj14umDY]

I com que ahir vam desvetllar el teloner del Palau del diumenge 6 de febrer, avui us direm el nom del grup convidat  del dilluns 7 de febrer (repic de tambors): Pulpopop, màxims exponents del Pop Dalinià i coneguts per ser els finalistes del Sona9 d’aquest any. Són gironins, molt bona gent i venen de la Cellera de Ter i de Sarrià de Ter, i tiro perquè em toca. Tenien el seu disc de debut a punt però com que han arribat tan lluny al concurs, s’han replantejat les idees i tornen a entrar a l’estudi produïts per Miqui Puig.Us deixem el seu myspace perquè els descobriu si encara no els coneixeu.

El pop dalinià dels Pulpopop

I ahir també, mentre esmorzàvem amb el cafetó i el croissant de xocolata van començar a saltar els telèfons. Els amics ens trucàvem perquè estaven llegint l’article de la secció Cultura de La Vanguardia parlant d’Els Amics de les Arts (pag. 36). L’article porta per títol “El triunfo de los antiestrellas” i pels que ahir no vau poder-lo llegir esperem tenir-lo ben aviat online a la secció de premsa del bloc.

Salut!

Comentaris

 1. Alícia

  Ei!! Vau estar molt bé ahir a l’ànima i crec que us vam veure força gent!! Estic totalment d’acord amb el dit traïdor d’en Dani assenyalant en JE com el “líder”. Em va agradar l’empenta d’en Dani d’ahir…tot ho volia contestar… 🙂
  Per cert, no se m’obre l’enllaç “en directe amb la canço l’Home que treballa fent de gos” 🙁

 2. Gani

  El programa de l’Ànima va estar molt bé, amb l’home que treballa fent de gos en segon terme… buníssim!! Jo crec que també podeu donar-li unes vacances, però amb alguna actuació estel·lar puntual!! Alícia, jo també vaig al·lucinar que qui va tenir més possessió de la paraula va ser en Dani…. i quasi no vam gaudir d’en Ferran….. et volem sentir!!
  A mi em sembla que el tió i els Reis Mags de l’Orient us estan vigilant i us van portant regals tot l’any!! Deixeu una mica de menjar i la sabatilla al balcó perquè les sorpreses no us deixin d’arribar…
  Nosaltres també li donarem força menjar al tió, a veure si ens caga aquest regal en forma de videoclip!! (pq tenim unes tradicions nadalenques tant escatològiques??)
  En fi, Salut i il·lusió!!

 3. Adrià

  Ei, Amics!!!!. Molt bé la pensada de pulpopop !!!!!
  com heu dit i diu tothom bones persones !
  Suposo que vindran amb Banda !! Llàstima que les entrades s’hagin esgotat !!
  Girona hus ho agrairà,
  Saludus bons amics, m’agradeu molt !!

 4. Roger Casero Gumbau

  Els amics dels meus amics són els meus amics! Serà un gran concert, Pulpopop són un gran grup!. Són joves, tenen molt talent i diuen que estan bojos… ei, però són bojos amb estudis!
  Des de Sarrià de Ter, molt emocionat, gràcies Amics per escollir els Pulpos!

 5. Clara

  Ei Amics, l’entrevista d’ahir va ser genial! L’Home Gos no podia faltar, però tampoc le podeu juvilar, el gos és el gos i aquests punts com per exemple ahir que fos a Ànima va ser tot un punt estel·lar! Però el voldrem veure per escenaris, tot i que també es mareix unes bones vacances!

  Sou únics AMICS! 🙂
  Gaudiu d’aquest moment tan màgic, que anirà a més, segur!

 6. Mar

  Els Amics de les Arts són grans, molt GRANS! Ahir mentre mirava l’Ànima estava molt contenta pensant com de bé els havia anat aquest 2010, perquè s’ho han currat i s’ho mereixen. Encara recordo quan vaig convéncer tots els amics per anar-los a veure al concert de la Festa Major de Sant Andreu, fa poc més d’un any… Acabaven de treure el disc, i vaig dir als amics que serien la banda del 2010… Ningú no em creia abans d’escolar-los… I ara què, eh?? Gran 2010 de Els Amics de les Arts! I que duri! Moltes felicitats!

 7. Gloria

  avui a les 13h tornen a repetir l’Ànima… us vaig enganxar a mitjes perquè estava veient el programa de l’albert om amb en pau riba… deia que els grups d’ara sou molt formals i bons nois, que us falta mala llet… però a nosaltres ens agradeu així, super bons nois!!!

  amb moltes ganes de veure el videoclip!!! per cert, aquests videos de quan vau anar a la tele l’any passat van ser els primers que vaig veure de vosaltres, sense haver escoltat ni una cançó!

 8. Mariona

  Jo no vaig poder veure l’Ànima, aaaaaaaahhhh!!!
  però veig que ho tornen a repetir, oi?
  i sinó suposo que per 3alacarta podré veure el video …..

  Tenim ganes que el tió ens cagui el video de jean luuuuuuuuuuuuuuuuuuucccc!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. lluís

  Avui no em perdo l’ànima segur !!!! Sou tant grans !!
  Per cert, gran tàndem al Palau el dia 7, em cauen molt bé els Pulpopop.
  Tots dos grups sou molt humans.

 10. Tina

  Ei Amics ! Ahir us vaig veure al programa Ànima i avui per casualitat ho he tornat a enganxar, però … com diu la Pepita no jubileu el gos!!!!!!!!! M’encanta! 🙂
  Tinc ganes de veure el videoclip, segur que és una passada, a veure si per nadal el tenim de regal. Felicitats pels 15000 cd’s venuts, us ho mereixeu, sou collonuts! 😉

 11. Toni

  Amics,
  Gran entrevista a l’Ànima d’ahir!! I és igual que aquest any no tingueu cap Nadala, per nosaltres la Nadala dels Amics del 2010 és No miris enrere, però l’any que vé en podrieu fer una d’orígen català, no??? Queda dit!
  I a veure si el Tió o com màxim els Reis li porten al meu ipod el vídeo de Jean Luc (fa dies que no para de demanar-m’ho!! 🙂 ),
  Disfruteu molt de les festes de Nadal que us mereixeu unes vacancetes d’hivern!
  Bon Nadal i feliç 2011!!
  Mitjons, molts petons i americanes!

 12. Mireia

  Ostres, l’he escrit jo i no en Toni ( és que hi havia la seva identificació posada…)! Salut Amics i Salut Toni!!

 13. Dolors

  M’agrada molt que hagiu triat aquet grup, penso que podeu fer un bon tàndem. Els vaig veure a la Sala Bikini i trobo que ells i els seus músics son fantástics.
  Teniu tant bon gust com bones son les vostres cançons.
  Felicitats pel vostre èxit i felicitats als pulpopop per aquesta oportunitat que us dónen:
  ELS AMICS DE LES ARTS !!!

Deixa un comentari