L'Home gos troba en Godard

Ahir al vespre abans d’anar a la tele, a l’Ànima, en Joan Costa (director), en Simó (director de fotografia) i la Begoña (la productora), ens van fer un gran regal. Plegats vam fer el primer visionat del videoclip de Jean-Luc i estem super-contents amb el resultat final. Han estat 3 dies de gravació intensos, moltes hores de producció: localitzacions, organitzat l’equip de rodatge, edició, muntatge i finalment ja el tenim aquí. Esperem poder-vos regalar el videoclip abans de que s’acabi l’any. Estigueu atents al bloc perquè els regals, a vegades, arriben de cop.

I com ja hem dit, ahir també vam revisitar l’Ànima en el seu darrer programa de la temporada. Va ser maco torna a trepitjar el plató, saludar a l’equip i xerrar amb en Toni Puntí del que ha representat per nosaltres aquest any 2010.

Ara fa un any, desembre 2009, just quan començàvem la gira Bed & Breakfast vam actuar-hi en directe amb la cançó l’Home que Treballa fent de Gos. Com que era la nostra primera vegada a la tele vam fer un video Amics per ensenyar-vos, de manera furtiva i mimetitzant-nos amb l’entorn, com era per dins.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XvTfj14umDY]

I com que ahir vam desvetllar el teloner del Palau del diumenge 6 de febrer, avui us direm el nom del grup convidat  del dilluns 7 de febrer (repic de tambors): Pulpopop, màxims exponents del Pop Dalinià i coneguts per ser els finalistes del Sona9 d’aquest any. Són gironins, molt bona gent i venen de la Cellera de Ter i de Sarrià de Ter, i tiro perquè em toca. Tenien el seu disc de debut a punt però com que han arribat tan lluny al concurs, s’han replantejat les idees i tornen a entrar a l’estudi produïts per Miqui Puig.Us deixem el seu myspace perquè els descobriu si encara no els coneixeu.

El pop dalinià dels Pulpopop

I ahir també, mentre esmorzàvem amb el cafetó i el croissant de xocolata van començar a saltar els telèfons. Els amics ens trucàvem perquè estaven llegint l’article de la secció Cultura de La Vanguardia parlant d’Els Amics de les Arts (pag. 36). L’article porta per títol “El triunfo de los antiestrellas” i pels que ahir no vau poder-lo llegir esperem tenir-lo ben aviat online a la secció de premsa del bloc.

Salut!

Apunta’t a la newsletter