Amics,
avui és el dia que podeu trobar el disc de la Marató al vostre quiosc. El podeu comprar per nou euros amb “La Vanguardia”, “El Periódico de Catalunya”, “Avui”, “El Punt”, “Ara”, “Diari de Tarragona”, “Diari de Girona”, “La Mañana”, “Segre”, “Regió 7”, “Público”, “Sport” i “Mundo Deportivo”. Nosaltres hi hem col·laborat amb una versió d’Oasis de “Don’t look back in anger” traduïda com “No miris enrere”.

Quan ens van dir per participar no ens ho vam pensar ni un moment. Afortunadament la nostra agenda està força plena i això fa que no poguem fer segons quines coses que ens proposen. Però ens les vam empescar per trobar tres dies per anar a Can Marc Parrot a gravar la cançó. Love was in the air. L’experiència va ser molt i molt guapa. Des d’aquí voldríem aclarir que aquesta cançó no hagués estat possible sense en Pere Foved i en Pol Cruells que hi posen la bateria i el baix. Ho diem perquè degut a un error no surten als crèdits del disc. Des d’aquí els hi volem donar les gràcies perquè van ajudar-nos molt. Aquesta versió també és seva.

I res més. Si us ve de gust ajudar en la més noble de les causes, podeu baixar al quiosc a buscar el CD i posar el vostre gra de sorra (és un tòpic, vaaaaaale, però és així); nosaltres ja ho hem fet.

Mitjons, petons i maratons.

Apunta’t a la newsletter