Avui dissabte desvetllem petits moments amics durant el rodatge del videoclip de Jean-Luc. Si una entrega de 3 videos es ve a dir trilogia, encara estem buscant al pompeu fabra com es diu una entrega de 2 videos. Es dirà bi-logia? El gremi de biòlegs hi tindrà alguna cosa a dir per temes de drets d’autor? No ho sabem.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ISkEKPPto-g]

“La trilogia de Jean-luc en 2 videos”: portavem 12 hores gravant amunt i avall i ja veureu que estem altament inspirants. I arribants en aquell punt necessitàvem pendre unes fantes per refrescar-nos. Us deixem amb els micromoments estel·lar de l’última localització del videoclip, entrega 1.

Més coses:

En Ferran i Joan Enric al Partit de la Marató 2010 - El podeu seguir el diumenge per la tele a les 14.25 al 33 i Esport 3.

1. Notícia Bomba. Aquest diumenge al migdia Els Amics jugarem el tradicional Partit de futbol de la Marató 2010 al camp de l’Europa. Dos amics seran al partit. Després de fer un pedra-paper-tisores molt intens els guanyadors han sigut en Ferran i en Joan Enric. Així que aquest diumenge veureu els tiki-taka d’en Joan Enric, davanter esquerra, i en Ferran, central-lliure. L’Eduard i en Dani ho viuran des de casa per la tele i actualitzant el twitter amb l’evolució del partit. Podeu seguir el partit a partir de les 14.25, al 33Esport 3. Més informació del matx aquí amb la llista de confirmats per l’onze titular.

2. I a la tarda serem al plató de TV3 interpretant en directe No Miris enrere a les 17.45 amb l’Ensemble del Taller de Músics dirigida per Vincens Martí.

Els Amics de les Arts al lloc 44 dels discos més escoltats a Espanya

3. Spotify acaba de publicar la llista dels 100 grups més escoltats a Espanya. Esteu preparats? Els Amics de les Arts estem al lloc 44. Us deixem la llista sencera aquí!, on també hi ha altra gent de casa com: Macaco, Jarabe de Palo, Sidonie, La Pegatina, Manolo Garcia, Manel, Estopa i Love of lesbian.

4. I abans de marxar us deixem amb una de les nostres cançons favorites. My home is nowhere without you del gran Herman Düne. El bon rotllo fet cançó! Com diu en Joan Enric, el Bob Marley del segle XXI.


Apunta’t a la newsletter