No Amics no,
avui no us parlarem d’una història de prehistòrics ni d’aquelles nits de Festes Majors i fum, molt de fum. “La Primera Pedra” és el nom d’un programa de ràdio. Avui us deixem la versió editada (sense publicitat) de l’especial que ahir en Jordi Margarit va fer sobre Els Amics de les Arts. És una entrevista d’una hora que vam gravar ja fa uns dies aprofitant que havíem d’anar a RAC1. La van emetre ahir i la tornen a emetre un dia a les 8 del matí… i hem pensat “Tu, a les vuit per Festes hi ha gent que segur que dorm”. O sigui que us la hem preparat i us la deixem aquí perquè us faci companyia als que esteu a la oficina, als que feu dissabte per casa o als que aneu amb un iPad o similar “pels puestos”.
Turrons, petons i americanes!

I també l’hem penjat al youtube

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sG1Y3NBPu10]

Apunta’t a la newsletter