Els dies volen, literalment. I vist i no vist ja estem altre cop a divendres i amb els motors apunt per la setmana que ve, que es presenta plena de coses. Com ja sabeu dilluns i dimarts estarem gravant el videoclip. Estem tots amb moltes ganes de plasmar les idees que tenim en fotogrames, i aquest cop amb l’ajuda de la gent de hop-hop produccions.

I dijous farem el showcase de 30 minuts en acústic a l’FNAC de l’Illa Diagonal presentant el Bed & Breakfast reedició especial i firmant discos. Hora: 19:30 h.

Els Amics i la Iacma de l'infok

I més coses.

1. Ahir vam sortir a l’info K de TV3. Els de la tele ens van enganxar a la botiga Norma de Barcelona mirant còmics i van aprofitar per fer-nos unes preguntes. Ho podeu veure aquí:

2. Avui, nou de trinca, estrenem el Bed & Breakfast edició especial per iTunes. Així que si sou gent d’ipod, d’ipad i tots els “ais” o “is” del món, també podeu trobar el nostre Bed & Breakfast d’Els Amics online.

3. Falten dos dies perquè surti el disc de la Marató encartat amb els diaris catalans. Serà aquest diumenge 12 de desembre. Esperem que sigui tot un èxit i que la música contribueixi amb el seu gra de sorra en aquest gran projecte social que és la Marató de TV3.

4. I estem pensant una nova proposta 2.0. Algú se l’imagina?

Apunta’t a la newsletter