Fent un brindis de Martín Codax amb en Joan Barril i la Mercè al Cafè de la República

Ahir a la nit en Dani i l’Eduard van fer un cafè a la república d’en Joan Barril. Tot un plaer ser al seu programa, El cafè de la república, i encara més després de dir-nos, com aquell qui no vol la cosa, que l’únic músic que havien convidat, ara fa cinc anys, era el genial músic i compositor Jordi Savall .

En Joan i  la Mercè ja ens esperaven a l’estudi amb una ampolla de Martín Codax, com a la cançó,  i vam brindar, i vam xerrar relaxadament de música, de la vida i de tot un mica. Podeu descarregar-vos el podcast de l’entrevista aquí.

La secció mensual Com Amics d'en Dani i en Ferran amb l'Olga de l'Extraradi

I mitja tarda en Ferran i en Dani van passar per la Comradio amb la seva secció mensual Com Amics. La podeu escoltar aquí, on li proposen dues cançons a l’Olga per encandilar-la. En Dani arranca amb la cançó Noam Chomsky del nou disc d’Astrud amb el col·lectiu Brossa i en Ferran ens porta una cançó de 10 minuts d’en Sufjan Stevens.

I al migdia en Ferran i l’Eduard van passar per la radio Som.cat en la seva secció El Petit Tast. Podeu escoltar l’entrevista aquí.

Ja ho veieu. Ahir va ser un dia de Radios!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Iwuy4hHO3YQ]

Salut i freqüències modulades.


Apunta’t a la newsletter