Les forces especials sempre apunt!

Els Amics ens hem quedat de guàrdia pel pont de la puríssima per sí la cosa es descontrola. Així que si necessiteu unes forces especials d’acció immediata estem per aquí.

Aprofitem també per a rememorar altres ponts llargs, festius o no, com el pont més llarg d’Europa, el d’en Vasco da Gama amb 17,2 km, o el pont Donghai a Shangai de 32,2 km, o el més llarg del món, el pont sobre el llac Pontchartrain, als Estats Units, que mesura 38,6 km.

Però bé, deixem els ponts i mirem al cel, que s’ha descontrolat momentàniament. Els senyors del cel han fet vacances improvisades, i això sense avisar a Sant Pere que en té les claus, i han deixat de potes enlaire el nostre petit país. Des d’aquí volem donar ànims a tothom que tenia planificat fer un Bed & Breakfast pel món i que no ha pogut volar a temps o simplement s’ha quedat a terra. Esperem que avui la cosa es normalitzi. Mentrestant i per alegrar l’ambient us deixem amb la VI entrega de la secció de Bed & Breakfast pel món. Gràcies a tots per participar-hi i fer-nos propers els vostres viatges. I recordeu, podeu enviar-nos les fotos dels vostres Bed & Breakfast al nostre correu: amicsdelesarts@gmail.com

Anna Armengol a Hämeelinna, Finlàndia!

L'Anna & Friends a Helsinki amb el Bed & Breakfast!

La Teresa i l'Alfons ha portat el B&B fins al cim del Machu Picchu!!!! Quina vista!

L'Alfons des del Machu Picchu amb la samarreta del planeta piruleta

L’Eva i en Josep des del Mont Saint Michel (França) amb un B&B tunejat edició “Els Amics del Kurti”

La Laia des de dalt de l'Empire State Building. Quina vista més espectacular!

Salut i viatges!

Apunta’t a la newsletter