Feliç 2011 de part d'Els Amics.

Amics, arribem a la recta final de l’any 2010. Un any espectacular pels Amics. Un any de Bed & Breakfast, de concerts, de Bed & Banda, de família d’amics que cada dia es va fent més gran al facebook, de teatres, d’auditoris, de festes majors, de sales, dequilòmetres, d’idees, de posts, de muntar i desmuntar instruments, del final de perdidos, de buscar la Marta, de fer B&B pel món, de llistes d’spotify, de descobrir els jocs de l’ipod, de ser fans del twitter, de Bed & tweets, de nova pàgina web, dels Bed & Videos, de cantar en japonès, de conèixer en Jean-Luc, de sorpreses que ens porta l’home gos, de fer un concert d’Aprop com si estiguéssim al menjador de casa, de tocar a les Illes i al País Valencià, de descobrir molta música, de trobar a la gent després del concert, de signar discos, de fer foto de família, de conèixer el nostre país poblet a poblet i la seva gent, de fer skypis en directe, de webcams als concerts.

Dos dies per assaborir d’aquest espectacular 2010 i entrar amb molta força a un fantàstic 2011 al qual només li demanem que sigui igual o millor que aquest formidable 2010.

Feliç 2011 a tota la família dels Amics. Gràcies per ser-hi!

Molt bon any a tots!

Apunta’t a la newsletter