Estimat amic/amiga,
la teva competència lectora i vital et portarà a treure una conclusió precipitada del títol d’aquest post. Probablement t’hauran vingut al cap un parell de persones cegues que podrien arribar a ser protagonistes d’una cançó d’Els Amics de les Arts. Res més lluny de la realitat. Els dos sense visió (que anomenarem X i Y) són persones  amb una capacitat visual en perfecta forma. Avui és dia 6 de febrer de 2011 i els dos són al Palau de la Música de Barcelona. Van fer tard al concert del dia 7 i es van quedar sense entrada. (No ho van veure venir potser?) El cas és que van tenir tant poca vista que quasi tornen a fer tard. Van agafar les dues últimes entrades pel concert del dia 6. Ells haguessin preferit seure a platea però res a veure amb el que els hi va acabar tocant. Avui són en un racó dels pisos de dalt des d’on no es veu l’escenari.  Esperen emocionats la primera cançó. La nula perspectiva que tenen dels músics els obliga a mirar cap a altres direccions. No es coneixen. X, (que va comprar la penúltima butaca i sap quina va quedar lliure), fa estona que ha anat comptant caps fins arribar a la butaca de Y.

Com acaba aquesta història? Qui són X i Y? Qui comprarà les dues últimes entrades?
S’accepten suggerències.

Bon dissabte a tothom!

Apunta’t a la newsletter