Amics,
aquí teniu quatre regals anticipats en forma de noticia!

1) Ja queden poques entrades per emplenar l’Auditori de Sant Cugat. Com ja sabeu, el concert serà únic i es dirà “Els Amics i els seus amics”. Ja podem desvetllar els noms d’alguns dels col·laboradors que vindran a cantar les nostres cançons. Entre d’altres tindrem, el gust de poder cantar amb en Sanjosex, en Lluís Gavaldà, l’Anna Roig, en Cesk Freixas, la Judith Neddermann dels Gramophone Allstars (que al disc posa la veu a Jean-Luc i Bed & Breakfast) i l’Orchestra Fireluche. No descartem alguna sopresa més però falta confirmar.

2) Teniu la cançó “No miris enrere” al nostre Myspace. Gràcies a tots pels vostres comentaris. Estem molt contents per l’acollida que ha tingut. Ahir van ser molts els comentaris al Facebook, Web, Twitter… Gràcies.

3) Demà és el dia de gravació del videoclip de Jean-Luc. La productora Hop.Hop ens ha dit que finalment l’escollida ha estat l’Alba Yáñez. Felicitats! De totes maneres ens han dit  que compten amb algunes de les noies per sortir-hi igualment. És curiós perquè és el primer cop que hem delegat una cosa com aquesta. Sabem cosetes del videoclip però de moment tot és una incògnita fins i tot per nosaltres. Des d’aquí només us podem dir que gràcies a totes per presentar-vos. És un plaer fer propostes com aquesta i que la gent respongui tan massivament. Informarem de tot durant el dia de demà via Twitter.

4) Aquest dijous ens veiem a l’FNAC Diagonal? Hi serem a les 19.30 per fer un showcase (que vindria a voler dir un concert curt i adaptat a les circumstàncies) i una firma de discos (que vindria a voler dir una firma de discos). És obert a tothom i gratuït.

PD: Demà desvetllarem el nom d’un dels teloners del Palau i dimecres l’altre! Per cert, ja estan tots dos plens!!!!

Salut!

Apunta’t a la newsletter