Amics,
aquests dies tontos abans de Cap d’Any són dies d’assaig. El desembre ha estat un mes sense massa activitat a nivell de concerts (el ja mític showcase de l’FNAC i poca coseta més) però el gener i el febrer es presenten molt i molt intensos. És per això que aquests dies som a Sant Andreu preparant coses per a aquest final de gira. Dels últims concerts que han aparegut a la llista n’hi ha algun que no havíem comentat. Per exemple:

1) Verges. 8 de gener. Pels gironins i gironines que no van poder venir el 20N a l’Auditori o pels que es van quedar amb ganes de més. Serà possiblement l’últim concert de la Gira B&B a les comarques gironines.

2) Pasternak. 14 de gener. Pels de la plana. A principis de gira la Pasternak es va tornar una bombonera per dir “hola” a Els Amics. Ara ens direm adéu i fins aviat!

3) Llinars del Vallès. 15 de gener. Pels solidaris. Un concert per Haití. No diuen que com el Vallès no hi ha res?

4) Palma de Mallorca. 18 de gener. Pels més atrevits. No volíem acabar la gira sense fer un B&B a Ses Illes una altra vegada. Aquest cop amb la Bed & Banda al complet i…. atenció… busquem Martes i Jordis que vulguin pujar a cantar Bed & Breakfast amb nosaltres. Algú s’anima? Aneu afinant les goles… Ben aviat, més info.

5) Sant Cugat. 21 de gener. Pels que busquen coses noves. Entrades exhaurides per aquest espectacle One-Shot que comptarà amb les col·laboracions de Lluís Gavaldà, Sanjosex, Cesk Freixas, Anna Roig…

6) Privat de Mataró. 28 de gener. Pels que volen veure Els Amics com a casa. El Privat és un lloc fantàstic. Hi hem fet dos dels concerts on ens ho hem passat més bé.

7) Badalona. 29 de gener. Pels que vulguin un concert en format auditori. Gent asseguda, silenci a la sala i històries entre cançons.

Com ja veieu, en tenim per triar i remenar. I tot això sense comptar el febrer, que de moment ja té 4 bolos en 7 dies… Si això de la Marta i en Jordi funciona a Palma no descartem fer-ho abans que acabi la gira una altra vegada.

Salut!

PD) Recordeu que podeu votar Els Amics de les Arts als Premis Enderrock 2010. Com? Així: Podeu anar aquí i votar Els Amics de les Arts a:
– Millor directe de Cançó d’Autor (o Pop-Rock, com vulgeu)
– Millor Pàgina Web (aquesta!)
– Millor Videoclip (L’home que treballa fent de gos, La merda se’ns menja o Jean-Luc)

Els heu vist?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=A3Yl3Fsj7tw]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zZ9kdzAikzU]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=B1-RxoP4AdU]

Apunta’t a la newsletter