Amics,
hem dividit el dia ens tres parts.

Primera part
Aquest dimecres comença amb l’entrevista íntegre que dilluns ens van fer a l’Ànima. No us la perdeu! Un repàs maco del que ha estat el 2010 per nosaltres de la mà d’en Toni Puntí.

Molts de vosaltres ens heu recordat que va ser gràcies a l’Ànima que vau descobrir Els Amics de les Arts ara farà un any. Us en recordeu? Vam anar-hi a cantar L’home que treballa fent de gos.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=T8VkEGButUs]

Segona part
Ja tornen a ser aquí els Premis Enderrock. L’any passat va anar molt bé. Recordeu? Aquest any no hem tret disc i per tant optem a poques categories però no per això són menys importants. Podeu anar aquí i votar Els Amics de les Arts a:
– Millor directe de Cançó d’Autor (o Pop-Rock, com vulgeu)
– Millor Pàgina Web (aquesta!)
– Millor Videoclip (L’home que treballa fent de gos, La merda se’ns menja o el que arribarà ben aviat Jean-Luc)

Tercera Part
A un mes vista, ja no queden entrades pel concert “one-shot-only” (vol dir que només es farà un dia i prou) a Sant Cugat. Es dirà “Els Amics de les Arts i els seus Amics” i comptarà amb gent com Lluís Gavaldà, Sanjosex, Anna Roig, Cesk Freixas… que vindran a cantar cançons d’Els Amics! Gràcies a tots! Pels que tingueu més ganes de concerts fixeu-vos-hi bé: n’ha sortit un de nou a Llinars del Vallès el dia 15 de gener.

Salut i bon dimecres!

Apunta’t a la newsletter