Amics,
1) avui és dia d’Amics. Els quatre som a Sant Andreu per assajar la cançó de la Marató que cantarem el diumenge 19 a TV3. Com ja sabeu, vam versionar Don’t look back in anger d’Oasis sota el títol de No miris enrere. Ahir van fer un programa especial a TV3 on explicaven el procés de producció del disc. Surt aquest diumenge dia 12 i el podreu comprar amb pràcticament tots els diaris.

2) Una noia que es diu Laura està fent un treball sobre Els Amics de les Arts. Si la voleu ajudar podeu clicar sobre d’aquest enllaç i respondre l’enquesta que us proposa.

3) Ens fa molt feliços llegir aquesta Carta al director que es va publicar al Diari de Girona i comprovar un cop més que el que experimentàvem nosaltres és semblant al que es vivia des del públic. Voleu veure-la?

4) I per acabar aquest dilluns que és com dimarts, un video musical: “I don’t like Mondays!”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=o2I84-A9duY]

Apunta’t a la newsletter