El dia s’ha aixecant fent la xim-xim però sembla que la cosa es va arreglant. Ahir dimecres vam disfrutar d’una espurna de primavera, totalment desconcertant per aquestes dates, però que tots vam agrair. Gent passejant per la platja, alguns fins i tot amb màniga curta i sobretot que tothom feia bona cara.

I després d’aquest apunt meteorològic que tan ens agrada ara les cosetes que us volem dir.

1. La Botigueta d’Els Amics.

Estem treballant amb la botigueta d’Els Amics. Ara per ara, si hi aneu, trobareu un escuet “Properament”. La idea és que ben aviat podreu trobar-hi online les coses que ven la Montse (la Merch) a la paradeta dels concerts. A veure si per començar l’any 2011 podem estrenar-la. De moment la Laia Marquès i l’Adrià Fontcuberta, els nostres gurús informàtics, ja s’hi han posat.

2. Els Amics també estem treballant en el nou videoclip. Aquest dilluns i dimarts fem un intensiu per a gravar-lo. Us seguirem informant.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ws7AHkqJjkY]

3. Fa unes setmanes Els Amics vam anar al Tibidabo a gravar una entrevista per BTV. Aprofitant que erem allí ens vam animar a pujar a l’Atalàia. Quina vista nois des d’allí dalt!

Apunta’t a la newsletter