Mo Miris Enrere - Els Amics de les Arts (foto by frances)

Avui és el dia La Marató 2010 dedicada a les lesions medulars i cerebrals adquirides. Avui és aquell dia de l’any on passa aquella cosa tan màgica que és que el nostre país es bolca plenament amb la solidaritat i on tots junts fem que passin coses tan gran com la d’avui. A cada poble, a cada casa hi ha un pensament per la marató. I lo guapo és que tot aquest esforç i voluntat arriba a bon port, a científics,  a malalts i a metges que treballen dia a dia per a una infinitat de causes que mica en mica es van guanyant.

I nosaltres també volíem participar d’un dia com aquest. Agraïm a la gent de la Marató que hagi pensat en nosaltres pel disc. Si voleu escoltar la cançó que hem versionat pel disc d’aquest any ho pots fer aquí: No miris Enrere (Oasis / Don’t Look Back in Anger).

A més a més avui a les 17:45 h serem en directe al plató de TV3 tocant la cançó juntament amb l’Ensemble del Taller de Músics. Ho pots veure online aquí.

També ens hem animat a jugar el Partit Solidari que organitzat cada any la Marató. Enguany es juga al camp de l’Europa. En Ferran i en Joan Enric ja porten dies entrenant per aguantar el ritme del partit, sobretot amb el tema de la dieta: res de pa amb xocolata per berenar. Podeu seguir el partit a partir de les 14.25, al 33Esport 3.

Pels twitterus avui també podeu seguir la Marató a #maratotv3. Nosaltres també farem un seguiment al llarg de tot el dia a través del twitter d’Els Amics.

I més coses: Demà dilluns serem en directe al darrer programa de l’any de l’Ànima! Si vols veure l’entrevista serem allí a les 23:20 h.

Bona Marató a tothom!

Salut i música!

Apunta’t a la newsletter