Amics,
7.246.114 (si ho llegiu amb la veu d’en Nuñez de Crackòvia encara semblen més i tot) i 150.000 discos venuts del CD són xifres rècord. Estem molt contents d’haver col·laborat en aquesta Marató tan especial i solidària. I no només amb el disc. Ahir en Ferran i en Joan Enric es van vestir de curt al camp de l’Europa per jugar el mític Partit de la Marató i a part del cop de cap d’en Joan Enric contra la part superior de la banqueta van tenir un parell de moments que amb una mica de sort haurien acabat amb gol. Molt divertit!!

En Sandro corria per allà i diu que va preguntar: "Qui són aquests dos tios amb aquest fondo físic tan espectacular?"

A la tarda Els Amics ens vam tornar a reunir per anar a TV3 i cantar la cançó No miris enrere amb l’Ensemble del Taller de Músics. En general va ser un dia d’aquells que arribes a casa fet pols però amb un somriure a la boca per haver col·laborat amb una causa tan i tan guapa. Felicitats a tothom que ha fet possible aquestes xifres!

Però amics, la cosa no s’atura.

2) Avui desvetllarem un dels dos teloners que tindrem al Palau de la Música. Anirem per ordre cronològic i primer direm qui podreu veure el que teniu entrada per diumenge 6 de febrer. Ens fa moltíssima il·lusió anunciar-vos que els minuts abans de la nostra actuació els passareu amb en Pol Cruells i la seva banda.

El refrany diu: "D'entre tots ells, elles trien Pol Cruells"

Com ja sabeu, en Pol és baixista i ens ha acompanyat en part de la nostra gira. Actualment toca amb diverses formacions com ara el grup Nuar. D’un temps cap aquí, ha decidit que és hora d’emprendre el seu projecte en solitari. A l’estiu-tardor va gravar el seu primer disc, titulat Passeu, passeu que arribarà a punt per fer-ne la presentació oficial al Palau. Si voleu més info podeu visitar la seva web o el seu Myspace. Demà, el segon grup convidat!

3) I aquesta nit, més TV3. Som els convidats de l’últim Ànima (Canal 33) de la temporada. Repassarem amb ells aquest 2010 tan fantàstic. Serà aquesta nit a les 23.25. No hi falteu!

4) Finalment, dir-vos que falta poc per a tenir a les mans el muntatge final. de Jean-Luc Nosaltres encara no l’hem vist tampoc. Us deixem el segon i últim vídeo de la trilogia de la gravació de Jean-Luc! L’heu d’entendre en context, és a dir: molta gana, dotze hores de rodatge, cansament, mal de cap…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XW-PWr51ipA]

5) Última hora: Sortim a la pàgina 32 de La Vanguardia.

Bon començament de setmana!

Apunta’t a la newsletter