Amics,
perdoneu la poca activitat blogaire aquests últims dies però la carretera no és compatible amb el WI-FI (encara). Tenim un munt de coses per explicar-vos. Des de la roda de premsa del CD de la Marató fins al concert 100 de la gira al Sielu passant per la visita a la nostra estimada València (una cançoneta i mos anem). La cosa no s’atura. Avui concert a l’Auditori de Girona dins del Festival Temporada Alta. En tenim unes ganes increibles. Ens veiem d’aquí a poquetes hores!!!! Anirem posant les cròniques d’aquests últims dies pròximament.

Per cert, per tots els que vulgueu comprar entrades pel segon dia al Palau de la Música heu de saber que oficialment hi ha hagut un canvi iu es posaran a la venda el DIMARTS 23 de NOVEMBRE. Si ens n’assabentem que s’ha obert abans us ho farem saber. No deixeu de fer-hi un cop d’ull el dilluns… per si les mosques. I si algú les pot comprar abans de dimarts matí que ho posi al bloc o al facebook i així tots els que visiteu el blog us n’assebenteu.

Salut!

PD: Si mireu al Facebook d’Els Amics de les Arts, hi ha gent que li han sortit imprevistos i que ofereix entrades al mateix preu pel concert de Girona.

Apunta’t a la newsletter