Foto: Georgina Nogués. Gràcies!

 

Amics,
1) aquest divendres serem a Terrassa, un lloc molt important per Els Amics de les Arts. Direu… per què? Vau fer-hi el primer concert? Hi teniu algunes ex? No! Terrassa té un local que es diu Amics de les Arts! I volem fer-nos una foto  allà. A les 21.30 (una hora abans del concert) serem davant del local amb càmara a la mà per immortalitzar el moment. Si algú vol sortir a la foto, esteu convidats. Quan ens trobem hi haurà un xoc quàntic. Serà com posar Google al Google.

2) ja podeu reservar les vostres entrades per la festa dels deu anys del Sona9. Serà el dimarts dia 9 de novembre a la Sala Bikini. Allà hi passaran moltes coses: primer tocaran els tres finalistes d’aquest any, actuaran els Mine! i finalment alguns dels grups que hi hem passat pujarem a l’escenari per fer una cançó cadascú amb Els Gruixuts com a banda resident. Voleu més info? Per aconseguir invotacions la web d’Enderrock diu aixo: “pots passar a recollir-la físicament als estudis de Catalunya Ràdio (Av. Diagonal 614) o a la redacció d’Enderrock (C/Muntaner 477, baixos 2a). També pots demanar les invitacions al web www.ritmes.cat i www.icatfm.cat o bé enviar un correu electrònic a premsa@enderrock.cat indicant el nom i cognoms.”

3) Ja es poden comprar les entrades pel concert del dia 18 de novembre a València. Voleu saber-ne més?

4) I finalment uns segons musicals de l’acústic a les jornades del Tinet gentilesa de Teresa Fargas.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sy_iSIiKLTU]

5) Avui és Sant Armengol! Bé, Ermengol, però també fa el fet. (Gràcies pel recordatori Xavi Colominas)

Salut!

Apunta’t a la newsletter