Una nit immensa a l'Auditori de Girona Foto: Joan Sabater

Una nit immensa a l’Auditori. Ja feia setmanes que les entrades estaven exhaurides i sabíem que l’ambient seria immillorable però són coses que fins que no les vius no ho pots explicar. Impressionant la sala gran plena de gom a gom.

Part d’Els Amics tenim arrel a terres gironines i poder tocar a casa sempre ho fa molt especial. La merda se’ns menja volava, els binocles d’en Pere desprenien delicadesa. Armengol caminava a passos gegants amb les palmes de la gent. Liverpool va desplegar tota la seva força apocalíptica. Per Mars i muntanyes ens va fer somiar i el El Tren ens va portar a la Siberià i tornar. L’home que treballa fent de gos va aparèixer i ens va regalar uns dancings i confeti que ens va fer feliços a tots. Amb 4-3-3 vam celebrar el 8 – 0 del Barça (central de dades Sergi Cutilles). Amb el rap d’Exercici Seixanta vam connectar amb l’Skype amb Bogotà per fer participar de la festa al nostre estimat tècnic de so, en Kurti  i amb Jean-Luc la gent es va posar de peu dret.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FgxSOMwBFZ0]

Pell de gallina amics. L’energia i l’alegria ens recorria el cos de dalt a baix. Moltíssimes gràcies per l’acollida que ens doneu Girona.

Ho recordarem sempre. Sou molt grans!

I aquí uns ecos matiners del concert d’ahir:

I el Punt ha dit: Els Amics de les Arts triomfen a l’Auditori (21/11/10)

I també ha parlat de la Reedició Especial:  Un gran èxit, en versió ampliada

Apunta’t a la newsletter