Amics que vau venir a Terrassa,
la nit de divendres va ser absolutament genial: una sala plena a vessar amb un munt de gent disposada a cantar les cançons a pulmó. No es pot demanar més. El dia 31 d’octubre va fer un any que havíem començat la Gira Bed & Breakfast (recordeu el mític bolo de Calaf?) i tot hi haver fet quasi 100 bolos en un any, vosaltres seguiu venint als concerts, segui cantant, seguiu cridant i seguiu suant amb nosaltres. No hi ha paraules. Les vostres veus ressonaven per tota la sala i feien que les cançons anessin amunt i amunt. Gràcies.

Es veia que el bolo seria “cohete” (o potser ara hauríem de dir Koete). Va haver-hi moments de tot: des de el tros participatiu (nens i nenes) fins al “mas caña” d’en Ramon passant per la recuperada Bruni amb banda. Estem afegint cosetes noves perquè no volem repetir-nos pels que ja porteu més de 30 bolos (sí, sí, hi ha gent que porta més de 30 bolos!).

Després del concert vam anar a fer-nos la foto a la mítica seu Amics de les Arts de Terrassa. Un munt de gent ens va acompanyar. Moltes, moltes gràcies. Va ser molt divertit. Aquí us deixem una instantània que hem agafat del Facebook de la Diti Ribas. Demà o dilluns la foto (made by Kurti) en alta qualitat!

Ara ja som a Sant Celoni, al Teatre Ateneu, fent les proves de so. La nit promet: teatre agradable a la falda del Montseny. Si us animeu, començarem a les 23.00.

Que tingueu una bona nit!

Apunta’t a la newsletter