Amics,

el dimarts a al nit vam ser a l’entrega de premis del Sona9 2010. No és que ens hi haguéssim presentat, hi anàvem per a) veure els tres grups finalistes i b) participar a la festa dels 10 anys d’aquest concurs. La nit va ser llarga: després dels concerts de Pulpopop, la Iaia i Blaue va tocar el torn als Mine! (guanyadors de l’any passat). Hi havia molta expectació per saber qui guanyaria. Al final el Premi Sona9 se’l va endur La Iaia (Felicitats!) amb qui tocarem aquest dissabte al ja mític poble de Gurb. El segon premi va ser pels nostres estimats (i admirats) Pulpopop i el tercer per la gent dels Blaue. El premi popular se’l va endur en Joan Dausà i els Tipus d’Interès. També coneixem en Joan Dausà. Hem coincidit amb alguns Amics en vàries coses relacionades amb el món del teatre. Estem molt contents pel seu premi.

La segona part de la nit va ser molt divertida. Els Gruixuts es va convertir en la banda de bandes i van fer seu l’escenari. Deu dels grups que hem anat passant pel sona 9 vam pujar a fer una de les nostres cançons. Nosaltres vam fer Jean-Luc (amb solo espectacular de l’Albert Serrano) i va ser molt divertit. Miquel Abras, Relk, Manel, Rauxa, Sanpedro… i molts grups més. La festa es va acabar amb una versió improvitzada i conjunta de “Ets un toixó”.

Felicitats a en Ferran Amado i a la gent que fa possible aquest concurs. Llarga vida al Sona9.

Més ecos de la nit a Pocmoderna i a Rockviu.

Salut!

PD: Avui doble post! Aquesta tarda informació d’última hora de la reedició.

Apunta’t a la newsletter