El Sielu tremola. Foto Barbara Balcells

Divendres vam arribar al Sielu! Feia tant de fred que en Ferran se’ns va refredar i no va sortir ni a signar discos… (perdó!) La història és que fem la prova de so (allò de dir sí, va, ei sí davant del micro i de tocar cançons sense públic) i marxem a sopar. I allà ens trobem el gran Miquel del Roig:

Miquel del Roig és el de vermell o roig.

Mike the Red pels Amics,  l’home bolo (que no bala), l’home que és més popular a les fetes majors que el calimotxo, l’home que ens versiona, l’home medley, l’home que és un bon home, va fer una cerveseta amb nosaltres. Salut!
Acabem de sopar i marxem corrents cap al Sielu. Concentració, quatre estiraments i vinga cap a la passarel·la! Perquè dijous al Sielu estàvem posats com en un aparador de l’H&M.
Comencem el concert i a la tercera cançó surt l’home gos a portar-nos un pastís i cantant cumpleanyos felis!  Ell sempre tan agut, l’home gos! A Manresa feiem el concert 100, i el Sielu també estava d’aniversari, feia 29 anys! Vam bufar les espelmes i vam demanar un desig, que no direm perquè si no no es complirà. Si es fa realitat us ho explicarem!
Gràcies a tots els que heu vingut a algun d’aquests 100 bolos B&B!

I pels que encara no heu vingut o voleu repetir, avui surten a la venda les entrades del segon Palau, el 6 de febrer a les 20 h. Podeu comprar-les Aquí! o per telèfon al 902442882.

Apunta’t a la newsletter