1. Us presentem la caràtula de la reedició especial de Nadal del Bed & Breakfast que sortirà a les botigues aquest 15 de novembre. Com ja sabeu és un doble cd que inclourà,  cd1: Bed & Breakfast i cd2 Castafiore Cabaret remasteritzat + Bonus ( Umi o koete yama o koete, la versió All together Now dels Beatles, La merda se’ns menja (live in Roses) i El Tren Transsiberià en versió electrònica com la que fem als concerts.

La caràtula del cd reedició de Nadal del Bed & Breakfast que sortirà a la venda aquest 15 de novembre

2. Al concert d’avui a la Faktoria d’Arts La Rasa de Terrassa (entrades aquí) vindrem amb toooota la Bed & Banda ( Saxo, Trompeta, Trombó, Baix i Bateria).

3. Estem intentant localitzar a l’home gos per si s’apunta al concert d’avui. Esperem contactar-lo al llarg del dia. A veure com ho té l’home.

Estem intentant localitzar a l'home gos per si avui pot passar per la Faktoria

4.  Nous punts d’entrades anticipades pels concerts de Sant Celoni i pel concert del Sielu de Manresa.

Pel concert d’aquest dissabte 6 de novembre a Sant Celoni (Teatre Gran Teatre Ateneu) (23:00) anticipades al Centre Municipal d’Expressió (C/ Sant Josep, 18) de 10 a 13 h i de 17 h a 20 h i trucant al telèfon  Tel. 93 867 40 89.

Pel concert del Sielu de Manresa anticipades a les botigues de música SOLANS (Muralla Sant Domènec , 30, Manresa)  Tel. 938725377 i a la Botiga SIBELIUS (Casanova,4, Manresa) Tel. 938724969.

5. Avui Foto de família: Recordar-vos que farem la foto de família Després del concert davant del bar Amics de les Arts de Terrassa. Així doncs, un cop acabat el concert farem una passejada fins al cap del carrer per fer la foto familiar. Poseu-vos guapos i guapes!!!

 

Avui després del concert tots a la foto de familia al cap del carrer al bar Amics de les Arts

Apunta’t a la newsletter