El  Teatre Ateneu estava  ple fins a la bandera. L’ambient era immillorable. Energia pels quatre costats. Gent de totes les edats: famílies, cowboys solitaris, grups d’amics i d’amigues, grups d’amants de l’estadística i dels Bed & Breakfast. Cares conegudes, algunes ahir celebraven els seus 30 concerts amb Els Amics (que gran!! Moltes felicitats Bibi i Rosa) i d’altra gent que era els seu primer concert. Tothom cantava amb força i el concert va anar creixent a passos gegants amb cada cançó. Simplement us deixem aquests minuts del començament de Per Mars i Muntanyes que vam gravar des de l’escenari: sense paraules!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=D_NK7IpsBWE]

Moltíssimes gràcies Sant Celoni ( i Cardedeu =) pel concert d’ahir. Un plaer acabar la setmana amb un concert amb vosaltres.

Actrius, estigueu atentes a demà al bloc!

I demà dilluns desvetllarem una notícia que va dirigida a les actrius que segueixen Els Amics de les Arts. Així que si hi ha alguna actriu a la família demà estigueu atentes al bloc que va per vosaltres.

Salut i fins demà!

Apunta’t a la newsletter