Amics,
1) ja queda menys pel concert de demà a Terrassa. I també queda menys per la foto de família que ens hem de fer! Ahir vam escriure això de que vingués la gent a fer-se la foto mig en conya i la resposta ha estat molt guapa. Tots els que vulgueu venir hi esteu convidats. Després del concert a davant del bar Amics de les Arts de Terrassa.

2) Ahir dia intens a l’agenda d’Els Amics. Al matí assaig al local per preparar nous arranjaments ara que comencem a jugar amb el nou instrument, el Moog! Després vam anar a l’altra punta de Barcelona per assajar la cançó que tocarem el dia 9 de novembre a la Sala Bikini en motiu dels 10 anys del sona9. Allà ens vam trobar amb Els Gruixuts i vam constatar 1) que són uns fieres, 2) que havien estudiat la cançó i 3) que la versió que farem de Jean-Luc quedarà molt guapa.

3) Després torna a agafar el cotxe i ves fins a “davant de la Com Ràdio”. Allà ens esperava la Laia Marquès, un clàssic del món amical. Ja feia dies que amb la Laia volíem quedar per parlar de la web (d’aquesta web). Fa un parell de mesos ens va enviar unes idees que ens van semblar molt i molt bones i ahir ens les va explicar. Va haver-hi molt bon feeling. Total, que abans del dia 15 de novembre (data de sortida del B&B Edició Especial) tindrem la mateixa web però amb un rentat de cara que la farà molt més funcional, atractiva i fàcil d’utilitzar. Si voleu visitar el seu blog el podeu trobar aquí.

4) Avui el Capitan Urías fa un post explicant l’aventura d’Els Amics al Saló del Manga. Ull, perquè ja amenaça amb nous viatges de la seva Arcàdia… Ara diu que vol fer el Bed & Video de “Umi o koete, yama o koete” ensenyant a tothom a pronuciar bé la cançó… Ui, ui, ui…Ah! El Capitan ha guanyat el Premi Bitácoras al Millor Videoblog del 2010! Felicitats!

5) I avui com ques estem contents i bé us deixem una llista Spotify perquè el dia no se us faci tan llarg. Són cançons que han sonat a casa nostre els últims dies i ens fa gràcia compartor-les. Si us agrada podem seguir-ho fent cada mes. Li hem posat de títol “Cançons de Novembre”. Disfruteu-la!

Apunta’t a la newsletter