Avui Els Amics de les Arts visitarem El Món a Rac1 a les 11:30 h

Avui dimart tenim un dia molt animat. Al matí serem al Món a Rac1 amb en Jordi Basté i el seu equip i parlarem de l’Edició Especial B&B per a col·leccionistes que sortirà aquest proper 15 de novembre (vegeu aquí). Aprofitarem per cantar Umi o koete yama o koete en directe i en format acústic. Podeu escoltar l’entrevista a les 11:30 h a Rac1.

Edició Especial per a col·leccionistes del Bed & Breakfast - Out 15 Novembre!

Al vespre, sobre les 21:00 h, comença la Final del Sona9 a la sala Bikini. Nosaltres i treure’m el cap per celebrar els 10 anys del concurs i hi participarem cantant Jean-Luc sobre la mitjanit.  Si voleu invitacions per la festa envieu un correu a premsa@enderrock.cat. Si voleu saber més coses sobre els grups que hi participen i de la festa en general, us deixem amb el bloc de la Poc-moderna on ho explica en detall.

També dir-vos que la convocatoria d’actrius Godard està essent tot un èxit. Gràcies a totes les que ja heu fet arribar la vostra proposta i a les que us animeu al llarg de la setmana, recordeu que heu d’enviar el vostre currículum artístic i dues fotos a la gent de Hop hop produccions a castingjeanluc@gmail.com. Teniu fins el divendres 12 de novembre.

Godard busca actriu

I aprofitem per fer la sisena entrega del Fem un B&B pel món edició Tardor-Hivern.

Començem per l’Anna i la Judith que aquesta castanyada van fer una escapadeta a Dublin. Ens han dit que plovia molt però que entre gota i gota van poder portar-nos aquestes fotos.  Us deixem amb les vistes del riu Liffey des del Ha’Penny’s bridge (i per cert, un pont que surt a l’obra del mític Paul Auster!) i d’un B&B al centre de Dublin.

La Judith i l'Anna a Irlanda (Dublin) - Vistes del Liffey des del Ha'Penny's bridge

Anna i Judith de Bed&Breakfast a l'Abbey Court de Dublin

Seguim amb l’Agni Love que va estar a Florència (Itàlia). A primera vista direu, sembla Girona i l’Onyar, no?, però no nois, és la genuïna Florència.

Per Florència amb L'Agni Love

La Gemma Esquer ens porta a Eslovènia i a Croàcia. Aprofitem també per rememorar la fantàstica actuació de la Gemma fent de Marta de Mataró (video)

La Gemma a Slap Savica (naixement del riu Sava) a Eslovènia

La Gemma al llac de Bohinj, a Eslovènia

De visita al Parc Natural de Plitvicke, a Croàcia

I finalment el Bed&Breakfast de la Yáiza i la Laura que van visitar la vila de Terrassa i ens porten la foto d’Els Amics. Ja veieu que a tot arreu es pot fer un Bed&Breakfast pel Món.

Yaiza i Laura a Terrassa amb Els Amics

Gràcies a tots per participar. Ens fa molta il·lusió veure que penseu amb Els Amics quan aneu de viatge.

Salut i viatges!

Apunta’t a la newsletter