Fotos: Els Amics refresquem el flickr amb noves col·leccions de fotos.

1. flickr: Ahir a la tarda a can Dani vam estar actualitzant el flickr d’Els Amics. Hem fet noves col·leccions on hi trobareu fotos inèdites de les sessions fotogràfiques del Bed&Breakfast, fotos de concerts i fotos històriques des dels 2005. Tot ordenadet i polidet. Podeu visitar-lo clickant aquí

2. El bloc es posa guapo. Estem treballant en el disseny d’aquest bloc. És el mateix bloc però amb la cara renovada. Ben aviat podreu veure el que la Laia Marqués està fent. Ahir vam veure una primera versió Beta i pinta molt bé. Ja veureu.

3. El Món a Rac1. Ahir vam passar pel Món de Rac1. Va anar molt bé. Us deixem amb l’enllaç de l’entrevista que ens va fer en Jordi Basté. Hi trobareu l’audio amb la cançó Per Mars i Muntanyes en japonès i fotos. Ho podeu escoltar aquí. I per cert, vam conèixer a en Quim Monzó i ens va dir que era seguidor d’Els Amics de les Arts (M’agrada!!). Tot un plaer conèixer el mestre dels contes.

quim_monzo.jpg (282×305)

4. En Pere Mas del Tot és molt confús ens va raptar mentre passevem per davant de Catradio. Nosaltres anàvem a visitar a la Rita Marzoa del programa Solidaris. I és que a en Pere no se li escapa res. Ens va veure pel finestral que dona a la Diagonal i ens va fer passar al programa a saludar. I el proper dilluns 15 de novembre serem al seu programa.

Apunta’t a la newsletter