Amb amics a València. Foto Daniel Gramage

Dijous passat vam actuar a València, però el dia el vam començar a Tv3 a la presentació del disc i el llibre de la Marató 2010. (Sortirà a la venda amb els diaris el diumenge 12 de desembre). Quan vas a Tv3 has de dur la càmera de fotos, perquè a la casa gran hi ha gent gran. Hi havia, a tall d’exemple: la Montserrat Caballé, gran, molt gran, la Mònica Terribas, en Sergi Cotilles (central d’imatges), en Quico el Cèlio, en Joan Fortuny de l’Electrica dharma i molts d’altres. Fins i tot vam trobar en Hristo Stoixkov! Aviat penjarem les fotos al nostre flickr. A les 14h sortim cap a València, carretera, entrepà i manta. Arribem provem el so, endrapem un entrepà amb una cervesa valenciana de nom Tyris (bona, bona) i comença el Festival de Curt-metratges In-quiet. La sala fa molt bona pinta, està força plena i el nostre tècnic suplent (i no per això menys bo) ens comenta que l’equip sona prou bé, (els tècnics de so mai estan del tot contents…). Comencen els teloners i escalfem al camerino a ritme d’Ska. Quan acaben és el nostre torn. Sortir de Catalunya sempre és un repte, i abans de sortir a l’escenari tens molts dubtes: Hi haurà gent encara quan sortim nosaltres? els agradarà el què fem? podrem fer que s’ho passin bé? ens ho passarem bé nosaltres?… i abans de poder resoldre el primer dubte en Ramon, el batería, ha començat a tocar i tu ja fas tard!
I les respostes a tots els dubtes es van resolent a cada acord amb un sí darrera l’altre.
Gràcies!

Demà la crònica del Sielu!

Apunta’t a la newsletter