Amb amics a València. Foto Daniel Gramage

Dijous passat vam actuar a València, però el dia el vam començar a Tv3 a la presentació del disc i el llibre de la Marató 2010. (Sortirà a la venda amb els diaris el diumenge 12 de desembre). Quan vas a Tv3 has de dur la càmera de fotos, perquè a la casa gran hi ha gent gran. Hi havia, a tall d’exemple: la Montserrat Caballé, gran, molt gran, la Mònica Terribas, en Sergi Cotilles (central d’imatges), en Quico el Cèlio, en Joan Fortuny de l’Electrica dharma i molts d’altres. Fins i tot vam trobar en Hristo Stoixkov! Aviat penjarem les fotos al nostre flickr. A les 14h sortim cap a València, carretera, entrepà i manta. Arribem provem el so, endrapem un entrepà amb una cervesa valenciana de nom Tyris (bona, bona) i comença el Festival de Curt-metratges In-quiet. La sala fa molt bona pinta, està força plena i el nostre tècnic suplent (i no per això menys bo) ens comenta que l’equip sona prou bé, (els tècnics de so mai estan del tot contents…). Comencen els teloners i escalfem al camerino a ritme d’Ska. Quan acaben és el nostre torn. Sortir de Catalunya sempre és un repte, i abans de sortir a l’escenari tens molts dubtes: Hi haurà gent encara quan sortim nosaltres? els agradarà el què fem? podrem fer que s’ho passin bé? ens ho passarem bé nosaltres?… i abans de poder resoldre el primer dubte en Ramon, el batería, ha començat a tocar i tu ja fas tard!
I les respostes a tots els dubtes es van resolent a cada acord amb un sí darrera l’altre.
Gràcies!

Demà la crònica del Sielu!

Comentaris

 1. Mariona

  ei! el link del flickr està malament, posa http:// dues vegades! 😉
  per cert, em fa molta gràcia veure’m a la capçalera del blog, a la foto de la mercè, cada vegada que entro!

 2. Gani

  Escalfament a ritme d’ska?? Algun dia podria sortir fora del cercle Amics aquest tipus d’esdeveniments…. que segur que són la mar de xalats!!
  Sense perdre la concentració…

 3. Gal•la

  No entenc com es que sempre teniu els mateixos dubtes, us hem estat demostrant durant 100 bolos que sempre ho feu be i que mai ens falleu, i vosaltres seguiu dubtant de nosaltres… Confiem molt amb valtros, feu-ho vosaltres tambe, si esteu a lo mes alt es per algo… Sou molt grans, no ho dubteu MAI!

 4. Yas

  Lo xungo sería que no s’ho preguntessin. Si s’ho pregunten és perquè segueixen tenint la il·lusió i les ganes d’agradar amb el que fan, siguin 10, 100 o 1000 persones! 😀

 5. ADLH

  Vau formar part del concert de la secció de video-clips del Festival de Cinema en Valencià Inquiet. A mesura que anaven sonant les cançons el públic s’anava escalfant. Estava darrera de la barra i us asseguro que se sabien totes les lletres, totes, totes… Vam riure amb vosaltres, vam cantar, vam ballar 😉 Va ser genial!! Ah, la foto que heu penjat és bestial!! Gràcies de nou per venir per les valencies i espero que no deixeu de baixar!

Deixa un comentari