El típic ós polar de Berga

Amics,
hem estat assajant tota la setmana per dir “Bona nit Berga” correctament. L’últim cop que vam passar per La General vam dir la “e” oberta. Després de hores i hores davant del mirall dient “Bona nit Berga” amb “e” tancada creiem que ja ho tenim coll avall. Veurem què passa aquesta nit. Una nit que es presenta freda. Hem rebut molts missatges vostres dient “Abrigueu-vos!” i com sempre, hem fet cas dels vostres consells. L’Eduard ha tret els anoracs que va fer servir quan va anar a l’Antàrtida, en Kurti portarà el pijama a sota i en Ferran s’ha endut uns descansos que utilitza habitualment durant l’època d’esquí. Sortirem amb les cadenes posades des de Barcelona perquè el temporal no ens enganxi desprevinguts!

Teniem ganes de tornar a venir a Berga abans que la gira no s’acabés. L’ambient que es crea (amb la gent a tocar) és molt i molt guapo. Recordem aquell concert de fa uns mesos amb molt de carinyu. Va ser el dia de la final de la Champions i vam menjar en un restaurant boníssim que avui esperem tornar a visitar.

I res més, fins d’aquí unes horetes. Nosaltres dinem i pugem cap a la furgo. Berga: que venim.

PD: A petició popular la setmana que ve Crònica Versió Extesa Director’s Cut del Concert a l’Auditori de Girona!

Apunta’t a la newsletter