El Mati amb l'equip de Flaixbac

I arrenca el tercer dia de promo. Ja anem a velocitat Mach 3! Com els avions a reacció. Ahir vam ser al programa matiner del El Mati i la Mare que el va parir de Flaixbac amb en Carles Pérez, en David Bisbal o millor dit en Xavi Cazorla, l’Alina Martin, l’Aina Munt, la Berta Badia i l’Albert Planadevall. Nois, la gent del Matí sembla que es prenguin Ginseng per esmorzar. Allò si que és marxa matutina. Podeu escoltar l’entrevista Flaix aquí a partir del minut 39:00. I us deixem les fotos de la trobada del seu facebook.

bowling.jpg (1024×768)

A les 11:00 h vam anar a fer unes bitlles al Bowling de la diagonal on ens esperava l’equip del programa TAGS de TV3. L’ambient ens ha transportat a la mítica pel·lícula del Gran Lebowski, a l’escena d’en Jesús fent l’strike i música dels grans Gipsy Kings (recordem-la).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2s2t2Ed-RB4]

Hem fet unes partides amb en Zep i a les 13:30 agafàvem un taxi volant cap al Tibidabo on hi havia l’equip de BTV (la Marta, en Joan i en Dani) del programa “In situ”. Hem pujat als cavallitos, a l’avió del tibi i a l’atalaia (aquell pal de ferro llargarut i prim de més de 50 anys que s’enfila amunt).

I avui dimecres a les 10:00 h serem en directe a Radio 4 al El Mati a 4 bandes amb en Toni Marin. I tot seguit a les 10:35 visitarem el  Catalunya Express de la mateixa casa, on gravarem una entrevista amb en Joan Arenyes.

I després cap a assajar falta gent!

Gràcies pels comentaris de la nova web i de la reedició. Estem contents perquè sembla que al llarg del dimarts ja van anar arribat a les botigues.

I us deixem amb el tweet de la setmana:

Patuflinx@amicsdelesarts ahora mismo en Callejeros Viajeros Korea del Sud y su Bed & Breakfast en una estantería 🙂

josssep Acab de veure el CD dels @amicsdelesarts a callejeros per korea 😉

Bon dimecres a tots!

Apunta’t a la newsletter