Amics,
ahir el dia ens va portar al Parc Tecnològic de la UdG. En Germà Capdevila i l’Eduard Batlle celebraven el primer any d’existència del seu podcast No en sabem res i ens van convidar a fer una xerrada sobre la nostra història, un conte 2.0 que s’ha teixit al voltant d’Internet. La jornada va donar per molt. La gent (molta!) que va venir van fer una aportació solidària per Càritas i el restaurant del cuiner Jordi Jacas també va col·laborar oferint un pica-pica inspirat en els pisos d’estudiants. Ens ho vam passar molt i molt bé. Va ser una xerrada distesa, amb un Power Point i amb un torn final obert de preguntes on la gent va poder dir-hi la seva. Gràcies a tots per venir i per crear aquell ambient tan maco.

La trobada era plena de Twitaires i Bloggers. Cada cinc minuts algú feia un tweet de com estava anant tot. Avui hem vist que molta gent s’ha animat a fer un post explicant la seva visió de la trobada. Voleu saber-ne més?

Aquí teniu el blogs Foc d’encenalls, Edunòmia, l’Ignorant Crida…Jordi Poater.

Gràcies a tots per ser-hi!

PD: Avui, doble post!  A la tarda la crònica de l’últim dia a l’estudi d’en Marc Parrot.

Fins ara!

Apunta’t a la newsletter