Que arriba la reedició de nadal amb Bonus tracks!

 

La reedició del Bed&Breakfast de Nadal: Nois, la reedició pinta molt i molt bé. Ja ho tenim quasi quasi tot enllestit. Ara estem pendents de revisar l’Artwork del llibret amb les lletres del Bed&Breakfast i del Castafiore. Ja veureu que ha quedat molt guapo. En Joan Enric, que juntament amb la Txell i la Debo ja van muntar el llibret del B&B ara fa un any, tornen amb força i s’han deixat anar dissenyant el nou llibret del Castafiore que fa molta patxoca.

I aquest divendres anirem a recollir el màster a  can Conangla i tot apunt per enviar-ho! Vegeu la notícia publicada de la Reedició a Tramuntana TV

Com ja sabeu els Bonus de la reedició inclouran:

1.  La versió electro del Tren Transsiberià per animar a ritme de xumba xumba les pistes de ball de Catalunya.

2. La versió d’All together now dels Beatles

3. El directe de La merda se’ns menja gravada al teatre de Roses aquest estiu

4. I ben aviat desvetllarem el darrer bonus track: una perla per amants del gènere!! (El Top Secret project)

“Com Amics”: més enllà de ser la frase que una parella fa servir habitualment per partir peres, quedem “Com Amics” també és la secció que en Dani i en Ferran fan un cop al mes al programa Extraradi de la Com. Els podeu escoltar avui en directe sobre les 18:30 h.

En Ferran (dibuix fer per "Ha Nevat")

 

 

En Dani (foto: Gemma Navarro)

 

Concert a la Garriga: Més coses, ja estem escalfant motors pel dissabte. Aquest dissabte 23 d’octubre serem a la Garriga, al Pavelló de Can Violí. El concert comença a les 23:30 h i toquem primers. Després tocaran els Rosa Luxemburg i finalment el grup d’ska Sofocados. Les entrades les podeu trobar aquí. En tenim moltes ganes…i és que ja notem les vibracions càlides del Vallès. Ah! i aquest dissabte vindrà el nostre estimat Pol Cruells de baixista i ens fa especial il·lusió retrobar-lo a l’escenari.

 

Cartell del concert de la Garriga

 

Salut a tots!


Apunta’t a la newsletter