Els Amics amb el projecte Músics amb Nassos de la ONG Pallapupes (Foto: Xavi Piera)

 

Aquest matí han passat per casa els Pallapupes i hem gravat Jean-Luc amb els Nassos vermells, un piano, l’acústica, el kazoo i la melòdica. La experiència ha estat molt guai i estem feliços de veure com el projecte solidari Músics amb Nassos agafa força cada dia que passa. Unir la música de casa i els Pallassos d’hospital. Podeu seguir els clips dels 15 grups que hi participen al seu facebook o web. De moment ja han tret el clip Love of Lesbian i La Brigada. La resta de grups son Delafé y las Flores Azules, Gossos, Mishima, Sidonie, Sanjosex, Beth, Lluís Gavaldà (Els Pets), Samitier, Gentle Music Men, Maika Makovski, Anna Roig i l’Ombra de Ton Chien, i Carlos Cros.

Ben aviat podreu veure el clip que hem gravat!

I demà dijous desvetllarem la cançó Top Secret de la reedició de Nadal del B&B a les 8:00 h del dematí. Estigueu atents al blog.

Salut i riures!

Apunta’t a la newsletter