Els Amics ahir en concert a LaDisco Vig de Gurb (Foto: Laia Estebaranz).

 

Amics, espectacular! Nit fantàstica a LaDisco Vig de Gurb. Un ambient molt acollidor des de l’arribada a la sala a la tarda. L’organització, amb en Miquel i el seu equip, ens ha cuidat en tot moment i nois, anar a sopar i provar el filet de vedella de la plana ens ha il·luminat!

I la cirereta del pastís ha estat quan ens han dit que les entrades anticipades estaven exhaurides i que la sala estaria plena. I així ha estat, una absoluta bombonera. No hi cabia ni una agulla. Gent miressis on miressis. A les barres, a les escales laterals, als passadissos de dalt.

 

Els Amics a la terra de Gurb (Foto: Laia Estebaranz)

 

Molta energia…”VIBRANT” és la paraula. Amb 5 o 6 pantalles passant les projeccions; la gent cantant amb força  les cançons des del primer minut. I a Les meves ex i tu, la Marina, una noia del públic, ha pujat a fer el monòleg de Vermell o Burdeus, tot aprofitant que en Dani ha sortit de l’escenari uns segons. I hem fet un Groove, a ritme de super Ramon a la bateria i Àlex al baix. I l’Armegol ha sonat genial amb els coros del públic i amb un Jean-Luc hem acabat la nit a la terra de Gurb.

Osona, gràcies per aquesta nit!

Tornarem ben aviat!

Apunta’t a la newsletter