Amics,
ja som al segon dia de gravació a Nòmada57. Tal i com us dèiem ahir la Edició Especial del Bed & Breakfast s’està cuinant. Ahir vam estar tot el dia amb el Tren Transsiberià (us podeu imaginar què és un dia sencer escoltant el Tren?) i vam acabar amb el cap com un bombo (a negres) [acudit per músics]. Avui els tres pitos de la Bed & Banda (Genís, Sidru i Andrés) són aquí per donar-nos un cop de mà amb un parell de cançons. La cosa pinta molt bé. Versions noves de les cançons, coses que hem anat trobant als directes i que ara incorporem en aquest disc. Ah! I tenim un Moog a l’estudi… Molt llaminer.

Ens fa molta il·lusió que us hagi agradat la idea i que ens hagueu donat feedback positiu via facebook i blog. Aquesta tarda tenim un convidat especial que ve a donar-nos assessorament per fer una cosa també molt especial per a una cançó.  Com que és una cosa força marciana, esperarem a tenir-ho al sac i ben lligat per explicar-vos-ho amb tots els ets i uts.

Alguns ens heu preguntat perquè no treiem el Castafiore de manera independent. La resposta és molt simple: primer perquè només té sis cançons i segon perquè no representa un pas endavant (com si que ho serà el nostre següent disc íntegre) sinó una mirada nostàlgica al passat. Creiem que és una cosa per a col·leccionistes, per a gent que vulgui tenir un disc que va marcar un abans i un després en la nostra petita història però que no és representatiu del moment que estem vivint.

Salut a tothom!

Apunta’t a la newsletter