Amics,
1) Tres variables. A) Aquells que volgueu anar al concert de l’Auditori de Girona, B) Encara no tingueu l’entrada i C) Volgueu seure al costat d’una altra persona que us acompanyi… sembla que ja heu fet tard. Aquest és el mapa de localitats que queden disponibles pel concert del 20 de novembre. Gràcies a tots per fer possible això tan brutal: emplenar amb pràcticament un mes i mig d’antel·lació aquest lloc tan especial per a nosaltres. Sou fantàstics… de veritat.

 

Localitats només aptes per a solitaris

 

2) l’Ibai Acevedo era al BAM i va fer-nos moltes, moltes fotos. D’aquelles que fa ell, que dispara quan ningú mira i capta els moments que ningú s’espera. Amb aquells colors, aquell segell personal, aquella marca de la casa. És el fotògraf d’Els Amics de les Arts (títol honorífic que ostenta ex aequo amb en Xavi Mercadé) i aquell dia havia de ser-hi. Per immortalitzar el concert  més gran de tots. Tenim moltes fotos. De moment, un tastet.

 

El Planeta Piruleta té 18.000 habitants

 

3) avui quart i últim dia per a enllestir l’edició especial de Bed & Breakfast. Ara estem a la fase d’edició i mescla: és a dir, estem ajustant els nivells de cada instrument durant les cançons i estem repassant coses que hagin pogut quedar malament i se’ns hagin passat per alt mentre grabàvem. Després vindrà la masterització i ja estarà acabat! Molts ens heu preguntat quan sortirà a través del mail, el facebook, el twitter… Com ja sabeu, aquestes coses no depenen massa del grup. Nosaltres entregarem la feina el dia 15 d’octubre i a partir d’aquí el tema ja quedarà en mans de les discogràfiques, les impremtes i els distribuidors.

4) Després d’onze mesos de sortir el disc encara som els primers del Myspace. Per celebrar-ho, hem penjat “L’home que va matar Liberty Valance”

Salut!

Apunta’t a la newsletter